MARIEKKE vintage
Bikkelkampen 3
5491 SM Sint Oedenrode

tel: 06 23 82 59 73
e-mail: vintage@mariekke.nl

kvk: 58415580
btw: NL200492810B01

Open op afspraak

Marieke Jansen

Marieke Jansen

Marieke Jansen (28) is een ondernemer met intense liefde voor haar producten. In Sint-Oedenrode, het dorp waar zij woont, verkoopt zij vintage design meubels uit alle hoeken en streken.
Marieke heeft sinds dat ze kon lopen al een voorliefde voor oude objecten, dit resulteerde later tijdens haar studie in een enorme liefde voor vintage design meubels. Marieke studeerde MBO interieur design en is daarna nog naar de Kunstacademie gegaan als ruimtelijk vormgever. Na haar studie interieur design is zij zelf meubels gaan kopen en verkopen. Haar bedrijf is een beetje ‘uit de hand gelopen’.

Sinds haar afstuderen in 2015 is Marieke fulltime bezig met MARIEKKE vintage. Minstens twee keer per maand reist zij in Europa rond naar de mooiste en beste meubels en komt zij met een volle bus weer terug.

Lisa van de Ven

Lisa van de Ven

Mijn naam is Lisa van de Ven. Sinds mensenheugenis kan ik me herinneren dat ik van schrijven hou. Ik ben altijd bezig geweest met letters en tekens. Mooie verhalen vertellen en de wereld achter personen te vinden. Ik ben in 1991 geboren en ik woon in het pittoreske Sint-Oedenrode.

Ik breng jullie graag op de hoogte van de laatste trends en tips en ik wil inspireren met mijn verhalen. Door Marieke ben ik mij meer en meer gaan interesseren in interieur en meubels. Door veel te lezen, te kijken en te zoeken bereik ik steeds meer. Pak een kopje koffie of thee en reis met me mee in de wereld van interieur. Maar bovenal: geniet.

Anne van Turnhout

Anne van Turnhout

Mijn naam is Anne van Turnhout. Ik ben geboren in 1990 en in 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Spatial Design/Ruimtelijk Ontwerp aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Ik ben een allrounder bij MARIEKKE. Ik vind het mooi om te zien dat Marieke van haar passie haar werk heeft gemaakt.

Ik omschrijf mezelf als een doorzetter, ondernemend, sociaal, creatief en eigenwijs. In 2017 studeer ik af aan de Master Crossover Creativity aan de University of Arts in Utrecht.